ČOKO KEBAB KONCEPT

  • premium izdelek, 

  • brezplačna dostava, 

  • 1 leto garancije, 

  • za profesionalno uporabo, 

  • kvaliteta

Pošlji povpraševanje

Čoko Kebab je izvirna in zelo okusna sladica, ki lahko odlično popestri vašo gostinsko ponudbo. Primeren je za restavracije, slaščičarne, kavarne in street food stojnice. Razvajajte svoje obiskovalce s čokoladno različico kebaba, ki jih bo navdušila.


Pekač za Čoko pito:

Posebnost pekača je, da omogoča izredno hitro pripravo čoko pite/palačinke v samo 45-ih sekundah. Sestavljen je iz dveh teflonskih plošč (spodnja in zgornja). Je zelo enostaven za uporabo, saj na sredino spodnje plošče vlijemo zmes in jo pokrijemo z zgornjo ploščo pekača. Ob stisku plošč se zmes enakomerno porazdeli tako, da so čoko pite vedno enake velikosti, oblike in debeline. Pekač je opremljen z avtomatskih termostatom in digitalnim časovnim odštevanjem za peko.


Hladilno stojalo za Čoko Kebab:

Omogoča hlajenje čokoladnega valja Cremino v obliki kebaba in deluje kot reklamna predstavitev izdelka vašim stranki. 


Priprava:

Čoko Kebab se v osnovi pripravi s sveže pečeno choco pito in okusnim italijanskim creminom v obliki kebaba. Prav vsak Choco Kebab pa je lahko edinstven z dodatki in različnimi kombinacijami kot so sladka smetana, hrustljav posip, sadje, sladoled, kreme, prelivi ipd.

  • Čoko pita; priprava s patentiranim pekačem in pripravljeno zmesjo je izredno enostavna. Pri pripravi zmesi dodamo samo vodo in vse skupaj zmešamo. Je sladka z naravnimi aromami limone in mandljev. Mehka in nežna, ko se vanjo zavije Cremino ter po želji doda sladka smetana, prelivi, sadje ipd.

  • Čoko Kebab Cremino; je italijanska čokolada sestavljena iz dveh različnih slojev lešnikove čokolade in bele čokolade z dodatkom lešnikove kreme. Narežemo ga na tanke trakove s katerimi napolnimo mehko in sveže pripravljeno čoko pito. Proizvaja se v 10 kg čokoladnih valjih v obliki Kebaba.


 

Hladilno stojalo za Čoko Kebab

Pekač za Čoko pito

Teža

50 kg

19 kg

Širina

468 mm

350 mm

Višina

838 mm

277 mm zaprto/ 690 mm odprto

Globina

515 mm

503 mm

Moč kW

0,2 kW

2,4 kW

Napetost

230 V – 50/60 Hz

120/230 V – 50/60 Hz